” Rupanya Syed Saddiq power main dota” Gelecoh mulut Johan temubual dengan YB di Era.

” Rupanya Syed Saddiq power main dota” Gelecoh mulut Johan temubual dengan YB di Era.

Menteri Belia dan Sukan yang handsome ni Syed Saddiq Syed Abdul Rahman (lahir 6 Disember 1992) merupakan ahli politik Malaysia. Beliau merupakan Ahli Parlimen Muar dan Ketua Armada bagi Parti Pribumi Bersatu Malaysia.Beliau adalah bekas Juara Debat Asia. Beliau merupakan bekas penuntut di UIA dalam jurusan Undang-undang dan juga bekas pensyarah di universiti itu.Beliau adalah menteri termuda yang dilantik pada usia 25 tahun .

Beliau begitu petah dan senang sesiapapun bergaul dengan anak muda ini dan kita doakan beliau berjaya dalam kerjaya nya.

Beberapa jam yang lepas YB telah dijemput di wawancara di stesen radio Era bersama Johan dan rakan rakannya…wahhh sedap jee si Johan tu citer tentang game maklumla Johan memang minat game sampai dirumahnya ada bilikk khas main game.Memang kena pulakkk buku dengan ruas rupanya YB Syed Saddiq pun power main game online yang terkenal skg iaitu Dota…suka tengok temubual ini…jom

nama kucing peliharaan YB

1

Posted by Newscoviral on Thursday, 13 September 2018

Video:

komen Netizen :

ta sangka main dota ekkk

saya sayang YB

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @PAYUNG VIDEO VIRAL untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

sumber