Video Datin Shahida dikritik netizen kerna tidak menjaga pemakanan sewaktu dalam pantang, lihat jawapan Datin memang win.

Video Datin Shahida dikritik netizen kerna tidak menjaga pemakanan sewaktu  dalam pantang, lihat jawapan Datin memang win.

Terdapat juga segelintir daripada pengikut datin shahida dalam laman instagram nya yang mencuri perhatian dan menjadi isu apabila datin memuat naik video durasi pendek untuk promote kan makanan tauhu.

owh x sangka @aliffsyukriterlajaklaris ada niat nak kahwin dua….murni sungguh niat tu….sungguh murni….

 

Dikatakan juga datin tidak jaga pantang larang pemakanan ketika lepas bersalin. tapi jawapan daripada datin hanya simple dan tenang.

korang jom lah try makan sini @romahmakanterlajaklaris

 

korang jom lah try makan sini @romahmakanterlajaklaris

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

VIDEO :

Selalu tengok orang makan bergedil tauhu ni tengok mmg menaikkan nafsu makan….(cam mana nak kurus ni)…..rupanya rasa dia mmg teramat sedap…saya je ketinggalan zaman x pernah makan….bila tengok orang makan mula@lah terliur….Terima kasih @sucre_seduction hantar kan order kita…mmg sedap…

Kalau korang nak tahu mcm mana sedapnya tauhu begedil ni jgn lupa order dgn @sucre_seduction @sucre_seduction mmg confirm lepas ni akan order lagi..

jom kita baca apa kata netizen tentang pemakanan yang seharus nya diambil oleh orang berpantang dan komen yang dibalas sini oleh datin shahida, tenang je datin jawab.

biasala sekarang ada je yang suka membawang kan, walau apa pun, min harapkan datin selamat berpantang dan berjaya dunia akhirat.

okay je yang membawang ad la 4 5 orang..

lepas bersalin pun hospital bagi minum air soya..

takpe kalau yang sakit pun saya nanti..

ikut datin la nak makan apa pun..

Sumber : IG datinshahidadherbs
Posted in: kisah rumah tangga, viral

like juga page kami di facebook @payung video viral

sumber