[VIDEO] Parodi Budak Menangis, Izzue Islam Buat Peminat Lucu & Terhibur

[VIDEO]  Parodi Budak Menangis, Izzue Islam Buat Peminat Lucu & Terhibur

Sebelum ini, sebuah video seorang budak perempuan menjadi tular di serata laman media sosial apabila dia menyanyi lagu Asal Kau Bahagia nyanyian kumpulan Armada Band sehingga membuatkan dia menangis teresak-esak.

Ramai yang menganggap kemungkinan besar budak tersebut telah ditinggalkan kekasihnya namun, video berkenaan bukan mendapat simpati daripada netizen tetapi rata-rata di antara mereka berasa lucu dengan telatahnya.
VIDEO:

 

Pernah tak korang rasa macam adik ni rasa 😭

A post shared by Zara Zya (@zarazya) on

Izzue Islam menangis!

Terbaru, pelakon Izzue Islam telah menghasilkan sebuah video parodi penuh emosi seperti yang dilakukan oleh budak tersebut di laman Instagram miliknya.

Ditambah pula pelakon telefilem Cinta Latah itu berjaya menitiskan air mata sambil menyanyi dan menyarungkan jaket coklatnya di kepala.
VIDEO:

 

Sampai hati awak kan? 😭

A post shared by i z z u e i s l a m (@izzueislam) on

Berikutan itu, pengikutnya ramai terhibur dengan telatah Izzue dalam video itu yang rata-rata mengatakan mereka terhibur dengan parodi berkenaan.

Hahaha kelakar laa Izzue!

Hilang kepenatan balik kerja!

Perangaiii…

Comel je Izzue, ada bakat ni nak hasilkan video-video parodi lain. Heheh!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @payung vide viral

Sumber : Izzue Islam via OhMyMedia

sumber