[ video ] Bila Lepas mamanya giliran Hayla ayah.

[ video .Bila  Lepas mamanya giliran Hayla .

comel betul la  Hayla ni kan kecil kecil dah pandai tunjuk bakat nak melawa kan …untung la hayla ada ayah boleh buat jadi model kan,conteng sana sini tak marah pun kan  ..tapi kenapa pelik je lepas make up tu sayang haha

guys betul ke mcm ni pakai eyeliners?? seram mcm maknya plak @wawacosmeticshq @wawaserumhq

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Terdahulu Aeril dengan suka reala jadi testimoni mascara untuk produk isterinya wawa zainal,mmm
bukan senang nak cari cari suami macam ni tau..terbaiklah Aeril support bisnes isteri sampai macam ni.

mana nap carik suami camni . da la hensem . supportive bisnes isteri. rela je jadi testimoni mascara terbaru @wawacosmeticshq

Adoii muka selepas kena conteng..macam mana on tak on haha..

tadaa … ni la hasilnya…mcm monyet dah

tadaa … ni la hasilnya…mcm monyet dah 😅😅😅 #janganmengata

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Alhamdulillah,,nampaknya semakin maju wawa dalam bidang baru yang diceburinya ini .dan nampaknya akan ada lagi produk produk yang akan datang dari wawa .Min doakan semoga wawa terus maju dalam bidang yang diceburi.Bertuanhnya Aeril ada isteri yang cantik dan bijak .

Alhamdulillah sebulan sudah @wawacosmeticshq . batch pertama 10,000pcs lipmatte crush hampir habis terjual  terima kasih yg tidak terhingga pada yg support  insyaAllah more produk soon siapa yg da cuba?

Jom kita lihat apa kata natizen:

sumber:  IG wawa zainal

sumber