Zamani Terkedu Bila Awek Berani Naik Pentas Nyanyi Bersama Lagu Gerimis Mengundang.

Zamani Terkedu Bila Awek Berani Naik Pentas Nyanyi Bersama Lagu Gerimis Mengundang.

Gerimis Mengundang ialah merupakan single dalam kerjaya nyanyian kumpulan Slam, dan juga single pertama daripada album kompilasi Terbaik Slam. Lagu ini yang digubah oleh Saari Amri telah mengungguli carta di radio dan carta muzik televisyen serta pernah dirakam dalam 24 versi saduran oleh penyanyi pelbagai negara dan bahasa.

Mengulas mengenai kesihatannya pelantun lagu Gerimis Mengundang itu memberitahu dia kini mempunyai masalah tulang belakang.“Fizikal saya yang semakin kurus dan membongkok ini kerana saya menghidap masalah tulang belakang.

“Saya akui kesan salah guna dadah suatu ketika dulu menyebabkan tulang saya membengkok.“Saya masih menerima rawatan susulan, cuma saya sudah tidak mengikuti rawatan fisioterapi seperti sebelum ini,” dedahnya.Bagaimanapun, Zamani yang pernah terlibat dengan gejala dadah, berharap tiada pandangan negatif daripada orang ramai terhadap keadaan fizikalnya itu.“Saya harap tiada pandangan negatif bila orang tengok keadaan saya begini.

“Ini kerana bila orang lihat saya begini, mereka tanya adakah saya masih mengambil benda (dadah) yang tidak elok itu.“Tapi, apa-apa pun saya tidak boleh hendak menghalang apa jua yang mereka katakan,” luahnya lagi.

Jom Lihat Video dibawah :

Jom baca juga apa kata netizen :

bagi aku sebagai lelaki . zamani adalah seorang penyanyi lagenda yg manis dan lembut akhlaknya.. sifat rendah diri yg tinggi .. bersuara emas tak lapuk dek zaman .. dari zaman muda berisi sampai dah tua kurus pun still perempuan tgok boleh melting .. dia ada aura something special yg takde pada penyanyi lelaki yg lain . aku die hard fan zamani akan tetap sokong karier abg zamani .. Moga Allah sentiasa merahmati beliau . who’s with me ?Huntonggg la ko dik.. Nyanyi dgn lagend..walauponnnnn note tggi ke rendah sama je..

Hargai zamani sementare ade nie ☺. Al fatihah tuk saleem iklimLegend is always legend .. Xda beza weh dgn suara kat kaset ..

Bulan dan tahun bile video ni.tgok dari raut wajah zamani macam dlm tahun 2018 niAku memang x suka klu pompuan nyanyi besarkn suara dia jadi x sedap..perut aku jadi ngilu bulu ketiak rasa nk tercabut je.. Lebih baik aku tengok tiang letrik kt tepi sawah rasa tenang je.. Daripada dgr nyanyi cmtu.. Ngilu..

Rasanye jth cinta dgn zamani ni..dia balas tak .hihihi angauu dh ni

Abang zamani you the legend saya penyokong setia abang zamani walaupun sekarangne bnyak yang berbakatAwat sedap sangat sora zamani… merdu..

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @PAYUNG VIDEO VIRAL untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber : warisan records

sumber